1.9.2011

Arki koittaa ja elämä hymyilee :)

Tosiaankin tässä alkaa hiljalleen päästä talon tavoille (kuinka pestä pyykkiä, kuinka täyttää astianpesukone, missä on mitäkin ja kuinka hella toimii..). Ja huomaan, kuinka elämä alkaa helpottumaan, kun ei joudu etsimään saksia puoltatuntia tai siivilää koko pastan keittoaikaa! Puhumattakaan siitä, että saan puhdasta pyykkiä, kun osaan käyttää konetta :)

Tässä tosiaan on rakkaasta kotikadustani nyt
kuva teille :) Ihana paikka asua, uskokaa pois!


Eilen illalla lähdin töiden jälkeen Münchenin keskustaan ja tapasin kaksi muuta suomalaista Au Pairia. Aloitin matkan istumalla omaan junaani, jonka PITI mennä suoraan sinne minne tahdoin. Olen kuitenkin Saksassa ja eihän se koskaan niin toimi. Joten se jäikin keskelle matkaa ja kuulutti vain, että kaikkia pyydetään poistumaan junasta. Ei muuta, kuin kaivamaan laukusta postikorttia, jossa näkyy linjastot :D Sitten hyppäsin seuraavaan junaan toivoen, että päädyn perille. Ja onnekseni päädyin. Muut au pairit vaikuttivat oikein mukaville ja heidän kanssaan ilta meni huomaamatta ohitse. Tapasin myös suomalaisen reppureissaajan ;o Ja pääsin kotiin.


Kotona (kai viikon jälkeen on luvallista puhua kodista, jos tuntee paikan kodikseen?) on alkanut sujua mahtavasti. Olen löytänyt pikku kaverin kanssa vihdoin yhteisen sävelen. Vaipan vaihto, käsien pesu, syöminen ja kaikki on ollut pientä riitaa aikaisemmat päivät.. Mutta tänään emme enää juurikaan ottaneet yhteen <3 Olen rakastunut tuohon pikkuiseen :) Voin nähdä siinä varsinkin nuorimman veljeni! Veljeni on aivan samanlainen..

Tässä kököttää yksi mun naapureista :) Tämä kaveri asuu
tuossa aika lähellä ihanien kukkaisen keskellä..


Kukkasista puhuessa tulee mieleen välttämättäkin "kauniit naapurien pihat", joista hehkuttelin jo Sveitsin puolella. Ja täälläkään en voi perua puheitani. Aivan huikeita puutarhoja ihmisillä. Tuntuu, kuin puutarha olisi jonkinlainen meriitti näille ihmisille..Siis katsokaapa vaikka tätäkin puutarhaa.. Ja tämä ei edes ole
varmaan 10 kauneimman joukossa, joita olen ehtinyt nähdä viikon
aikana.. Aivan mielettömiä osa! :)


Rakastan tätä maata, näitä ihmisiä, kaupunkeja.. KAIKKEA! Ja jos kaikki menee hyvin, niin pääsen vuoden aikana reissaamaan useampaan paikkaan :) Suunnitelmissa kiintää ainakin Amsterdam, pariisi ja Italia ;D Ja Saksaa nyt ainakin on muuten pakko nähdä.

p.s. Täällä on halpaa ! :p

2 kommenttia:

  1. Moooi ! lueskelin tätä tekstiä, ja pisti silmään tua pariisi. Milloin ja miten aiot matkustaa? yksin/perheen kesken??
    Mullon viikolla kaheksan loma (eli helmikuussa..) ja oon silloin itse suuntaamassa pariisiin, ehkä =)

    VastaaPoista
  2. No siis yksin tai jonkun kanssa :D Eli en todellakaan iedä kenen kanssa ja milloin.. Koska nyt syksyn loman ainakin suuntaan kohti Italiaa, niin Pariisi saa jäädä odottelemaan - kenties ensi keväälle :) En tiedä vielä :>

    VastaaPoista