30.8.2011

Ihastui Müncheniin :)

Tosiaankin eilen tuli ensin seikkailtua tässä "omassa kylässä". Siis käytiin kunnantalolla ilmoittamassa, kuinka olen asukas yms. Sitten kiertoajelua:"Tässä on tarha, kauppa, leipäkauppa, lihakauppa.." Ja totesin vain mielessäni, että:"Kaikki tiet vievät ennemmin tai myöhemmin perille.." Onneksi host-mamakin painotti, että tosiaan täällä menee muutamia pääteitä, joille löytää aina ja sen jälkeen on mahdollista paikantaa itsensä kartalta. Niinhän sitä ainakin luulisi.. Tästä omasta kylästä lupaan vielä toimittaa teille kuvia tänne - kylästä, asuinalueesta ja omasta huoneestani (kun ensin vahvisttuu, missä huoneessa majoitun loppujen lopuksi..:))

Oman kylän tutkailun jälkeen suuntasimme kohti Münchenia host-maman kanssa. Tämä lähti asioille ja minä jäin palloilemaan kaupunkiin. Onnekseni tässäkin kaupungissa on paljon suuria maamerkkejä, joita seuraamalla löytää aina tiensä tuttuun paikkaan :)

En tiedä tämän rakennuksen nimeä, mutta ilmeisen kuuluisa
ja hieno nyt ainakin! :))


Urheilukauppa, jossa mut tullaa näkee vielä useaan otteeseen.
Voin kertoo, että jos tuolta ei jotain urheiluu/liikkumiseen saa, niin
sitä ei voi ihminen tarvita! Tuo oli 8 kerroksinen! Ja toinen
miltei yhtä suuri löytyi muutaman sadan metrin päästä..Ihana pikku kuja.. Mitenhän minä sinnekin
päädyin? Isoja olin kulkevinaan..


Tämän tahdotte nähdä.. Voin kertoa, että Zürichii oli PALJON helpompaa päästä, kuin Müncheniin. Junia, metroja ja paljon vaihtoja!Itse tuun tuolta tumman ruskealta alueelta ja kuljen kohti keskustaa.. :D Mutta ei ole helppoa! Tänään sitten heräsikin kipeä 2-vuotias. Sen kanssa sitten käytiin lääkärissä (kun sillä on ollut ilmeisen paljon sairastelua yms.) Onneksi olen itse astmaatikko, niin en ihan järkyttynyt kun piti antaa lapselle piippua iltapäivällä :) Onneksi tuo ei ollut kovin kipeä - ruokaa on mennyt, videoita on katseltu, autoilla leikitty ja jopa trampalle eksytty pariin otteeseen.


Pojalla on ikää 2,5-vuotta ja autoja jo jokaisen
vuoden edestä.. :D Tuossa tosiaan hurjan
pitkä autojono :)


Loppuun tahdon kertoa, että olen syönyt kaikkea enemmän ja vähemmän epäilyttävää täällä ollessani.. Niitä perunoita mistä puhuin, erilaisia makkaroita (en edes pidä makkarasta, mutta on nämä parempia kuin suomessa!), jotain kesäkurpitsaa (?) kastikkeella jolloin sillä on oma nimensä, retiisin sukulaista suolan kanssa, kroisanttia marmelaadilla, vaaleaa leipää nutellan kera.. Empä kai mitään sen ihmeempää? Tosin jotain muutakin olen suuhuni laittanut, mutta empä nyt kuollakseenkaan muista :D

2 kommenttia:

  1. Moro !

    Satuin ihan vahingossa löytää sun blogin täältä ja onpa kiva et on muitakin nuoria tääl Saksassa ! Mäkin oon ollu aupairina ja nyt oon tänne Saksaan vaan jääny :) Toivottavasti saat jäädä tonne sun nykyiseen perheeseen, kuulostaa kivalta !

    VastaaPoista
  2. Tosi ihme, ettet ole vielä eksynyt :D

    VastaaPoista