12.8.2011

Ensimmäiset päivät Sveitsissä!

Tiistaina saavuin iltakoneella Sveitsiin. Lensin hänen kanssaan, jonka Au Pairiksi tulin. Matka oli mielenkiintoinen, kun oma jännitys on huipussaan ja sitten on huolehdittavana vielä toinenkin ihminen! Mutta matka meni hienosti - lapsi vaikutti juuri niin helpolle, kuin oli sanottukin :) Perillä odotti pilvinen ja sateinen sää. Ihastelin maisemia jo sillä säällä, kunnes perheen äiti totesi, että palaa asiaan, kun aurinko paistaa ja näet! Olin myyty heti kättelyssä.


Huoneeni. Eli täällä tosiaan on AIVAN IHANA sänky!!
Lisäksi kirjoituspöytä, valtava vaatekaappi, ihana lamppu.
Rakastuin huoneeseen heti tänne tultuani :DD

Kuva otettu melkeimpä heti, kun pääsin perille.
Kuvassa näkyy pieni matkaväsymys sekä
jännitys, mutta muuten hyvä kuva itsestäni :)

Keskiviikon perheen äiti oli kotona ja näytti paikkoja. Tutuksi tuli posti, skinski, lähimarketit, apteekki, posti, kunnantalo(?).. :D Onneksi kaikki ovat samalla suunnalla, niin minunkin suuntavaistolla voidaan niihin löytää! Tämän jälkeen tutustuimme pyöräillen vähän laajempaan osaan kylästä.. Mutta samaa reissua en yksikseen osaisi heittää. Retki oli kuitenkin ihana - vuoret nousivat korkealle ja järven vesikin oli puhtaamman näköistä kuin Suomessa!

Torstaina olimme tytön kanssa kaksistaan kotosalla - leikimme barbeilla, söimme, leikimme barbeilla, ulkoilimme, leikimme barbeilla, leikimme prinsessoja, jne. Hän on suuri barbie fani suoraan sanoen! Sekä prinsessa fani. Itse en ole kuulemani mukaan pienenä jaksanut leikkiä barbeilla tai prinsessoja ym. niin nyt on vuosi aikaa ottaa menetetyt leikit kiinni!

Tänään olen suuntaamassa kuntosalille. Perheen äiti käy yhdellä ja pääsen kuukaudeksi tutustumistarjouksella, niin se on ihan kiva :) Flunssakin on tullut riesaksi, mutta ehkä se menee ennen maanantaita ohitse.

Vielä ei juurikaan löydy maisemakuvia, koska en ole kerinnyt sellaisia ottamaan :) Mutta muutaman olen näpännyt, ehkä niistä edes vähän pääsee kartalle, että kuinka ihanaa täällä on !


Tässä kuvassa vähän näkee, kuinka vuoret nousevat tuolla takana. Ei kovin hyvin, mutta
lupaan, että pian saan kunnon kuvia laitettua, joissa näkyy nämä maisemat paremmin!

Jostain syystä tämän maiseman "rauha" vangitsi minut :) Täällää, kun maisema
vaihtuu aivan lennosta! Pellon vieressä voi nousta suuret talot ja lehmät saattavat
vaeltaa naapurissa.. Täällä kuulemma kaikki on vain laitettu sopimaan yhteen :D

2 kommenttia:

  1. Kiva kun sait tämän aikaiseksi. Huone näyttää tosi hyvältä, niin siistiltä ;)

    VastaaPoista
  2. ihana kyllä tää viimenen maisema :)

    VastaaPoista