26.8.2011

Terveiset Saksasta!

Voin kertoa heti alkuun, että tästä postauksesta tulee pitkä! Yhdelle ihmiselle ei pitäisi tapahtua kerralla näin paljon :D Eli voisin aloittaa siitä ajasta, kun vielä olin Sveitsissä. En jaksa käydä sen enempää asiaa avaamaan, mutta sanotaan, ettei kemiat aivan kohdanneet perheen kanssa.. Joten etsin uuden perheen ja Saksasta tärppäsi. Minun piti lähteä sunnuntaina, mutta lähtö aikaistukin yht´äkkisesti!


Dübendorfia iltaisella :) Oli kyllä luonnossa aivan
mahtin näkönen!Äiti sinuakin on muistettu sveitsiläisellä suklaalla :) Ja oikeassa reunassa
on hyvää juustoa sekä vasemmalla mitä mainioimman NÄKÖISIÄ karkkeja :p


Ostaessani suklaita olin, kuin mikäkin pahainen turisti! Tosin sitähän minä periaatteessa olinkin jo siinä vaiheessa. Olin ollut kaksi viikkoa ja lähdössä pian pois. Mutta ostin tosiaan Zürichista suklaat SEKÄ ihanan Sveitsi-mukin. Pakko sitä oli muisto ottaa maasta mukaan.. Kävin tosiaan torstai aamuna sekä iltana Zürichissa. Ensin ostamassa suklaata ja muistoja.. Illalla viettämässä viimeistä iltaa maassa!Tuonne tahdon todellakin istumaan, jos joskus vielä eksyn
Sveitsiin. Näytti mahtavalle paikalle :)VESIBUSSI! Ja minähän muuten istuin sellaisessa ja seilasin
jonneki päin Zürichia..:) Näin purjeveneitä, joutsenia ja
ihanan kalliin näköisiä rantaravintoloita!

Olen vapaa, olen turisti = saan tehdä mitä
vain.. Vai menikö se aivan niin?
Haikein mielin sitä lähdettiin ratikalla kohti Dübia illalla. Onneksi pääsin näkemään vielä kerran tuon kaupungin ja kokemaan mm. vesibussin. Kuvia viimeisestä illasta olisi ehkä 100 ainakin, joten ihan kaikkia en voi tänne laittaa :) Mutta paljon tallensin itselleni muistiin. Ajatuksena vain, että tämä oli viimeinen ilta Sveitsissä..

Aamulla sitten tosiaan suuntasinkin jo kohti rautatieasemaa ja uutta alkua. Tuntui oudolle, kun jälleen matkalaukussa oli koko elämä pakattuna.. "Ehkä nyt paremmalla tuurilla kohti uutta!" - ajatuksella sitä istuttiin rautatieasemalla.
Kun istuin asemalla yksikseen lippu kädessä, niin aloin miettimään,
että mitähän tuleman pitää.. En osannut oikeastaan odottaa yhtään
mitään. Tajusin kuinka vähän tiesinkään perheestä!Tässä kohdin tajusin olevani Saksan puolella.. En tiedä
kauanko olin siellä jo ollut. Mutta tässä vaiheessa puhelin
ilmaisi, että olen saapunut Saksaan :)


Aivan ihana järvimaisema :)

Tosiaan näin junassa aivan ihania maisemia. Ainoa ongelma on se, että en osannut oikein kuvata lasin läpi, joten kuvat eivät ole julkaisukelpoisia. Mutta lupaan teille, että leikin turistia heti kättelyssä ja järjestän teille mahtavia kuvia täältä Saksasta jo pian :)

Tänne päästyä rautatieasemalla oli vastassa "uusi host-isä", joka piti kädessään kylttiä:"Tervetuloa Elina!" Ei lainkaan hassumpi alku tälle taipaleelle :) Kotona sitten pääsin hyppimään trampalla illan mittaan. Ihankö olisin muuta odottanutkaan.

P.s. Tahdon kertoa vielä kuinka ihania ihmisiä tapasin! Ensin junaan mennessä yksi mies nosti laukkuni junaan. Junassa toinen mies nosti laukkuni hattuhyllylle. Ja kolmas mies auttoi laukkuni ulos junasta.. Kaikki tämä ilman minkäänlaista pyyntöä ja suunnilleen vastustelin itse :D Mutta rakastan saksalaisia tästä lähin!

2 kommenttia:

  1. Taisi olla vanhemmat ongelmana kun tuntui että sulla meni ihan hyvin sen tytön (ja barbien) kanssa? Saako kysyä päätitkö itse lähteä vai pyysivätkö he sua lähtemään? Aika rankkaa varmaan. Muutenkin iso asia muuttaa uuteen maahan ja sitten yhtäkkiä TAAS uuteen maahan. Kyllä siinä on sulattelemista. Mutta toivotaan että uusi perhe on parempi :) Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Suklaat näyttää kyllä hyviltä...samoin maisemat! Toivottavasti siellä Saksassa sujuu paremmin kuin Sveitsissä.

    VastaaPoista