21.8.2011

I'm red ! :D

Tosiaankin tänne on iskenyt joku aivan ihmeellistäkin ihmeellisempi helleaalto! Täällä ollut jo useamman päivän ajan päälle 30 astetta. Siis nyt kello kuusi illalla mittari näyttää edelleen +33 astetta. Olimme tänään pikkuneidin ja tämän isän kanssa maauimalalla.. Kyllähän tuo isä varoitteli, että "täällä aurinko on voimakkaampi, kuin siellä teillä Suomessa." Ajattelin, etten silti voi palaa, koska johan on elokuu. Noo, rasvasin naaman ja olkapäät. Nyt sitten on aivan punainen selkä, maha, jalat, kädet.. Selkä on pahiten palanut. Mutta kaiken oppii kantapään kautta onneksi :)Ainii, olen pahoillani, etten ole kirjoitellut, mutta on vain ollut kaikenlaista ja vieläkään en oikein voi paljastaa "kaikkia kortteja", koska kaikki on edelleen hieman sekaisin.. Mutta palataan tähän asiaan :) Mutta lupaan pitää teitä ajantasalla!

Hmm.. Mitähän kaikkea tässä onkaan tapahtunut muutamien viime päivien aikana. Olen tutustunut aktiivisesti Dübendorffiin sekä Zürichiin :) Ensimmäisenä mainittuun olen löytänyt varmaan useamman tien, kuin mitä yhteenkään karttaan on merkitty. Siellä asuu eräs toinen suomalainen auppari ja joka kerran päädyn aivan eri suunnasta häntä tapaamaan.. Mutta vaihtelu virkistää :P


Dübin ajatus luonnonsuojelu alueesta. Tosiaan oikealla on
jonkinlainen tehdas ja vasemmalla näkyy sitä luonnon-
suojelualuetta :) Ja sitten taas tuon metsän vieressä
on seuraava tehdas..


Mafifa suojelee onneksi meitä kaikkia turisteja, jotka kuljemme
pimeillä kujilla :) Tuolla oli toooodella paljon kaikkia grafitteja :)

Totesin, että turistina saan kuvaa pizzankin! Eli tosiaan otimme
pizzan puoliksi toisen suomalaisen aupparin kanssa ja se
tarjoiltiin meille näin kauniisti aseteltuna :DSitten olen tosiaan Zürichiakin kerennyt taas näkemään. Nämä helteet vain piinasivat sielläkin toden totta! Oikein ei meinannut jaksaa kiertää, vaikka olisi tahtonut.. Mutta oli hauskaa nähdä kaupunkia - ensin illalla ja sitten seuraavana päivänä :)
Zürichissa on aivan mahtavan näköistä! Tässä taas muutama
kuva sieltä :) Aivan huipun näköistä vain..
Tuosta olisi voinut ostaa palasen kultaa itselleen..
Valitettavasti en ole aivan niin rikas, mutta kaunishan
tuo oli :D


2 kommenttia:

  1. aivan ihanii noi kuvat! oot söpö :) lähetä sitä hellettä vähän tännekkin :(

    VastaaPoista
  2. 130 astetta? melko kuumaa siellä päin Sveitsiä ;D

    VastaaPoista