13.8.2011

Rakastan Sveitsiä!

Eilinen ilta meni flunssan parissa. Mitään en päässyt tekemään ja olo oli hyvin turhautunut! Olla nyt uudessa maassa, yrittää sopeutua ja saada sitten heti kättelyssä flunssa ! Rankkaa, kun ei vaan jaksa leikkiä, vaikka tahtoisi..


Onneksi täällä sentään oli ihania kuppeja, joista
nauttia parantavaa sitrus-juomaa! :)

Tänään seikkailimme sitten pikku neidin kanssa kylällä - kirjastossa sekä toria katselemassa. Kirjastosta tarttui mukaan muutama kiva kirjakin, tosin tietenkin saksaksi, niin ehkäpä niitä lukee hänelle sitten joku muu, kuin minä! Torilla taas oli vaikka mitä kivaa ja tunnelma aivan katossa. Ihmisiä istuskeli auringossa ja jutusteli keskenään, vieraat tervehti.. Ei Suomessa vain koskaan ole sellaista nähnyt. 
              Ja 5-vuotias pikkukuvaajakin pääsi kesken
 reissun vauhtiin ja hyvä kuvahan
siitä syntyikin :) 


Täällä on tälläisiä juomispisteitä joka
nurkan takana! Tuosta siis virtaa puhdasta
vettä, jotasaa vapaasti hörppiä. Ja näitä
on aivan KAIKKIALLA!


 Täällä on ihanasti kaikki puhjennut kukkaan.. Siis kaikki kukkii! Ja täällä hoidetaan puutarhoja ja muita aivan erilailla, kuin Suomessa. Täällä nähdään vaivaa niiden eteen - kasvatetaan, kitketään.. Mutta kyllä se hienolle näyttääkin, kun siihen on nähty vaivaa. Täytyy ottaa jostain mahti pihasta kuva ja näyttää muillekin. Mutta olen ihastunut useampaan pihaan jo. Kylillä seikkailun jälkeen oli kauneudenhoidon aika - lakkasimme varpaat sekä sormien kynnet. Kaunis pikku neiti tuli :)Lapsi ja lapsenmielinen :) Pikku neiti ihastui kuvaamaan
varjojamme. Kuvia tuli suunnilleen kameran muistikortin
verran. Mutta ihan hauskaahan se oli! D

Illasta kävin tutustumassa Zürihiin. Siellä oli Street Parade eli ihmisiä oli ihan liikaa! Siellä ei meinannut päästä kulkemaan millään ihmeellä. Ja kun tahtoi kulkea, niin tuli tönineeksi noin miljoonaa ihmistä saman tien ja toista moista varmaan pian. Itse en tunnetusti tykkää, kun on liikaa ihmisiä.. Siitä johtuen en kauaa viihtynyt ihmisten keskellä, vaan keskityin lopulta kuvaamaan maisemia. Ne oli todella kauniita. Valitettavasti omalla kamerallani niitä ei kovin vakuuttavasti kuvata..

Tässä näkyy, että ihmisiä oli vähän liikaa paikalla.. :D

Tällaisii busseja kulki siellä Zürihin paraatissa :)

Tässä muutamia kuvia tosiaan tuolta Zürihin
keskustasta!

Ette ikinä arvaa minkä lihaa söimme päivälliseksi!? HEVOSEN!
Vähän arvellen maistoin, mutta ihan normaalille se maistui. Täällä
sitä kuulemma syödään "normaalisti". Tähän oli todettava sitten
vain, että:"Maassa maan tavoin.." :)

Ainiin, kävin päivällä myös kuntosalilla ;D Ja sinne pääsin ajamaan perheen autolla. Joka on automaattivaihteinen. Oli aika jännä kokemus. Mutta selvisin hengissä! Ja saan kuulemma tulevaisuudessakin ajaa. Eli ehkä en ollut ihan kamala kuski, kuten Suomessa väitetään?

p.s. Se joka sai minut aloittamaan blogin pitämisen.. Varto vain, kun seuraavan kerran näemme! Tähän postaukseen olen käyttänyt nyt suunnillee pari tuntia ja vieläkää en ole kuvien asetteluun tyytyväinen! Nämä rivit vain hyppii ja ääh.. :S

1 kommentti:

  1. Oi, kyllä tämä postaus on meille niin tärkeä, että ihanaa, että olet viitsinyt nähdä vaivaa. Sitä paitsi, opit taatusti pian käyttämään ohjelmaa paremmin. Toivottavasti flunssa paranee. Oletko varma, ettei se ole allergiaa, jos siellä kaikki kukkii?

    VastaaPoista