16.8.2011

Iso lapsi eläintarhassa :p

Eilen kun kirjoittelin blogia koukuttuneena kirjoitteluun, niin päätin, etten tänään julkaise mitään. Olenhan sentään jo neljänä päivänä putkeen kirjoittanut! Tänään kuitenkin sattui ja tapahtui, niin olihan se pakko päästä jakamaan :) Eli ehkä tämä on hetkeen viimeinen kirjoitus.. Josko osaisin jäädä keräämään hyviä juttuja ja vasta sitten kirjoitella uudelleen!

Tänään aamu kuitenkin alkoi "kiireellä", kun tiedossa oli, että pikku neidin isä on tulossa jälleen käymään ja lähdemme jonnekin. Päätin kokeilla, että auttaisiko yliviivaus-lista asiaa ja se toimi! Kirjoitin ja yritin piirtää kuvan kaikesta, mitä täytyy tehdä ennen isän tuloa. Siinä oli kaikki aamupalasta hiustenpesuun ja kun jotain oli tehty, niin sen sai sotkea listalta. Pikku neidin isä haki meidät eläintarhaan!Tulimme eläintarhaan ja odotin "tavallisia"
eläimiä.. Sen sijaan pääsinkin näkemään
kirahveja..
...ja norsuja!Tämä kenguru oli aika ihanan näköinen. Siinä se vain istui kylmän rauhallisena,
kun ihmiset tuijotteli :) Tosin, muut kengurut vain oikoivat itseään makuullaan..
Pikku neidin suosioon pääsi norsu, jolla lapset pääsivät ratsastamaan! Varmaan mahtavaa päästä ratsastamaan norsulla.. Sitä kokemusta odotellessa. Pikku neiti piti myös hevosilla ratsastelusta ja niillä hän kopotteli useaan kertaan.


Ja olihan niiden syöttäminenkin aika huisia!


Näiden lisäksi pääsimme näkemään apinoita, majavia, kanoja, jotain murmeleita (:D) sekä laamoja.Näitä taitureita ei saa unohtaa! Katsoimme hylje-
show, joka oli aivan mahtava. Tämä hylje käveli
"käsillään", tasapainotteli palloa, seisoi "jaloillaan"
sekä kiipesi hyppytorniin ja hyppäsi veteen! Erikseen
oli kolmen nuoremman hylkeen show :)


Tänään lapsetti muutenkin, niin miksi jättää se eläintarhaan, kun siellä ensin päästiin vauhtiin.. Pääsin rakentamaan hiekkalinnaa prinsessoille sekä potkuttelemaan potkulaudalla.


Ja kaunis linnahan siitä syntyikin!


Pakko todeta, että villasukista on tullut minulle parhaat ystävät. Täälläkin lattialämmitys ja muka lämpimät laittiat.. Pyh, sanon minä! Uusia ihania vllasukkia odotellessa.. :)

2 kommenttia:

  1. Villasukat on valmiina, kunhan ehtisin postiin...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista