20.9.2011

Pikku prinssin kanssa

Eilistä iltaa voisin kuvailla oikein mukavaksi. Vietimme sen tosiaan tuon pojan kanssa kaksistaan siitä asti, kun hän tuli kotiin tarhasta ja kunnes hän meni nukkumaan. Host-äiti toi pojan kotiin, vaihtoi vaatteet ja lähti oktober-festeille. Odotin, että illasta voisi tulla painajainen - ensimmäinen ilta, kun olin virallisesti yksin pojan kanssa. Pelkäsin, että poika kyselee vanhempiaan koko ajan, ei suostu menemään nukkumaan tms.. Pelkoni oli onneksi kuitenkin turha! Päivällistä syödessä totesimme yhdessä, että isä ja äiti on töissä, jonka jälkeen poika ei kertaakaan kysellyt vanhempien perään :)

Leikimme valtavasti eläimillä, Puuha Peten mökissä, Puuha Petellä ja autoilla sekä katselimme Nalle Puhia iltatuimaan.


Puuha Peten mökki..


..jonne mahtui isompikin ihminen sisälle!
Tässä mökissä vaihdettiin illan mittaan
vaippa ja leikittiin monet hauskat leikit :)

Tämän pojan yksi mielileluja on muovieläimet. Hänellä on paha tapa heittää näitä eläimiä. Onneksi hänellä on kuitenkin ilkeä au pairi, joka aina sanoo:" Nyt elefantille tuli auva.." ja näyttää itse surkeaa naamaa. Auva on siis ns. "pipi" :) Yleensä eläinten heittäminen loppuu siihen ja toteamukseen:"Voi ei, elefantille tuli auva!"


Paljon eläimiä, mutta vielä puuttuu kokoelmasta useampi - kirahvi nyt ainakin!


Söin eilen ensimmäisen kerran elämässäni viikunaa. Ja pelkäsin, että olisin sille allerginen, kun syön toistamiseen. Onnekseni en ollut, kun tänä aamuna söin! Viikunoita tulen varmasti syömään, koska se oli hyvä hedelmä. Muutenkin tällä perheellä on aina hedelmiä - banaaneja, omenoita, persikoita, päärynöitä ja yleensä löytyy myös mustikkaa tai vadelmaakin :) Olen ihan hulluna syönyt hedelmiä, koska pystyn mm. päärynääkin jotenkin kummasti syömään.Linkitin viimeksi juoksuohjelman, mutta tässä oma printattu versioni :)
Oranssi on vapaapäivä, lila on kova treeni, tumman vihreä on jos olen
tehnyt ylimääräistä ja punainen merkintä, että päivän treeni on tehty ;D

Täällä on vain satanut sunnuntaista asti. Ja on ollut kylmää. Nyttenkin varmaan vain 10 astetta mittarissa ja ulkona sataa. Se hieman masentaa, kun kaipaisi niitä hyviä säitä! Onneksi huomiselle on taas lupailtu aurinkoa ja lämpimämpää säätä :) Kesä ei ole vielä mennyt!Onneksi minulla on kumisaappaat <3


P.s. menen oktober-festeille joko keskiviikkona tai torstaina ja silloin on luvassa päivitystä siitä kokemuksesta! ;)

5 kommenttia:

 1. Nuo Puuha Pete leikit taitaakin sopia sinulle paremmin kuin barbit ja prinsessat ;)

  VastaaPoista
 2. Puuha Pete on ystäväni onneksi :) Rokaten ja Rolleten! ;) Mutta Prinsessa Ruususen sadunkin osaan varmasti ulkoa hautaan saakka.. Niin monesti se tuli kuunneltua! :p

  Tänään nukkumaanmeno olikin hieman itkuisempi :// Mutta uskon, että luottamussuhteemme kasvoi..

  VastaaPoista
 3. huiiii ! itekki oon harkinnu tuota aupairia mutta en mie varmaan kuitenkaan uskaltaisi :o

  VastaaPoista
 4. Nuo kumpparit on kovin somat, pitäs varmaan itsekkin hankkia, ettei olisi kokoajan märät sukat! :D

  VastaaPoista
 5. Au pairina olen nyt ollut jo varmaan 2,5kk (ehkä..) ja olen tykännyt. Kyllähän se kovasti alkuunsa jänskätti yms. mutta nyt kun olen täällä Saksassa ollut Perhe II kanssa, niin on ollut ihanaa :) Onneksi lähdin!

  Kumisaappaat on välttämättömät hiekkalaatikolla ja märällä nurmella :D

  VastaaPoista