4.9.2011

Münchenissä turisteilemassa..

Nyt voin sanoa, että on tutustuttu tähän kaupunkiin taas hieman paremmin. Vietin kahdeksan tuntia tänään Münchenissä päin.. Aloitin matkan Olympia puistosta, jatkoin English Garteniin ja vielä keskustaan tapaamaan muutamaa muuta suomalaista au pairia.


 
..ja uimahalli :) Sisältäkin oli ihana !
Tässä kisahalli..
                        


Turistikin eksynyt kentälle..

Ja siinä kenttä, jossa on urheiltu varmasti kovasti :)
Kuka lähtee mun kanssa kokeilee tällaista? Vapaaehtoisia?! :))


 Nämä kaikki kuvat siis tosiaan ovat tuolta Olympiapuistosta, jossa viihdyin aika kauan aikaa. Oli todella mielenkiintoinen paikka - iso, kaunis.. Varmasti olen menossa vielä moneen kertaan, koska en jaksanut edes koko aluetta kietää tällä erää.Kuvaajan kamera varmaan ollut kaikissa kuvissa
vinossa, koska eihän tuo nyt oikeasti kai vino
ollut? :D
Kaikki kulki EG.ssä tällaiset kädessä, joten
turistina oli pakko testata.. Jogurttijäätelöä,
johon sai mielensä mukaan kolme lisuketta :)
IHANAA! <3


Ja tässä kohdin olin vielä
enemmän hukassa..
Tässä olin taas suunnilleen EG:ssa takaisin :)

HULLUA!Sitten tosiaan seikkailin enää kauan, kunnes löysin paikan, josta olin lähtenyt liikkeelle :) Mutta ei siellä ollut, kuin paljon ihmisiä ja vettä. Mutta pakko sanoa, että English Gardeni oli aivan ihana paikka! Tässä vain muutamia kuvia, joilla yritän todentaa sen mahtavuutta, mutta sitä rauhaa ja kauneutta en voi sanoin kuvailla.. Sinne menen vielä tuhannesti uudelleen, niin varmaankin löydän tuhat uutta juttua.


Kaiken maailman kojuja.. :)

Sitten tosiaan tallusteltiin vielä ympäri kaupunkia muiden suomalaisten au pairien kanssa :) Eksyimme jonnekin missä oli paljon kojuja ja elävää musiikkia.. Kaipa ne jotkut pienen puoleiset festivalit olivat. Illalla alkoi satamaan ja istuimme kahvilassa, jossa oli työstään nauttiva työntekijä! En ole koskaan nähnyt sellaista menoa ja iloa työpaikassa..

Ja kotiin tullessa host-poika huudahti:"Elina tuli kotiin!" ja sainpa ensimmäisen kotiintulo halinkin. Ehkäpä olen saanut pikkuisen hyväksynnän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti