17.9.2011

Lenkkeilykausi on avattu!

Otsikkoon viitaten voin kertoa hyvällä omallatunnolla, että olen aloittanut lenkkeilyn. Kaveri kertoi aloittaneensa 11.viikon ohjelmalla kuntonsa parantamisen ja toki tämä kiinnosti minua nolla-juoksukuntoisena. Kaveri kertoi, kuinka on liikkunut sen mukaan 5.viikkoa ja on huomannut muutoksia tapahtuneen!  Tästä pääset katsomaan linkkiä :)

Oikeastaan nytkin voin vain todeta, että arkea elelen täällä.. Mitäpä tässä sen kummempaa olisikaan? Mutta edelleen pidän tuosta host-pojasta aivan ylipaljon. Se vain on uskomaton :) Sen kanssa pystyy neuvottelemaan, sen pystyy puhumaan ylitse ja ennen kaikkea se tuntuu menevän sekaisin kun puhun tarpeeksi.. Mutta sitä olen aina käyttänyt hyväksi lasten kanssa :DPääsin tekemään ruokaa, joka on tuon host-pojan herkkua.
Ja arvatkaa jännittikö! Avokaado-pastaa. Mutta tuo maittoi
onneksi pojalle aivan mahtavan hyvin.

Pääasiassa olen leikkinyt (Puuha Petellä, eläimillä sekä junaradalla), nauranut, rakentanut palapeliä, lukenut kirjaa, katsonut eri DVD:tä.. Ja hauskaa minulla on ollut. Ihaninta on, kun jokainen päivä on erilainen :)

Laatikko, johon tuo 2,5v poika mahtui maan
maniosti.. Eikä edes tiukkaa tehnyt! :D

Poika lähetettiin tarhasta kotiin, kun siellä epäiltiin, että tämä saattaisi olla kipeänä. Vatsa oli ollut löysänä. Vietimme keskiviikkon tämän vuoksi mukavan päivän kotosalla aina puolesta päivästä alkaen :) Onneksi host-äidiltä löytyi hihasta yllätys, jonka voimalla oli kiva päästää äiti töihin ja jäädä itse kotiin.YLLÄTYS! Ja katsokaahan mitä tämä Au Pairi osasi rakentaa!


Tänään olin jälleen etsimässä kenkiä.. Huonolla menestyksellä. En vain löydä sopivia kenkiä.. Pitänee mennä taas ensi viikolla etsimään. Tarvitsisin tennarit. Kohta tilaan Suomesta! :D Ei, mutta ihan tosissaan. Ikinä ei ole kokoani tai kengät eivät vain tunnu hyvältä. Lupaan, että löydän tennarit vielä ennenkö Suomeen palaan heinäkuussa...villatakki...

..toppi ja laukku sen sijaan löytyi.. Mutta
kaikkea tätä tarvitsin! (:

Oktober-festit ovat startanneet tänään. En kuitenkaan tahtonut lähteä heti avajaispäivänä sinne seikkailemaan, kun voin uskoa, että siellä on ainakin miljoona ihmistä. Minulla kun on kuitenkin koko festien ajan aikaa käydä katsastamassa millaista menoa siellä on.. Tosin se miljoona ihmistä siellä varmaan on aina :D Mutta menen ehkä huomenna katsastamaan, niin saan pukea ostamani mekonkin päälle. Etten ihan turhaan ole tullut hankkineeksi moista!


Nyt hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille! Tuossa on oman iltani
suunnitelmat :) Eikös sitä ole vapaana lauantai-iltana ansainnut suklaata,
sipsiä ja hyvän kirjan?

4 kommenttia:

 1. täytyy sanoa että sun arki kuulostaa ihanan rennolta. että on tekemistä muttet ota liian raskaasti - pisteet siitä:)

  miten pitkään octoberfestit jatkuu? mietin ite että joskos sitä uskaltais lähteä jonnekin päin ihmettelemään.

  ps. lauantai-illan suunnitelma näyttä eri hyvältä, taidan toteuttaa saman!

  VastaaPoista
 2. Eikös pitänyt hieman rajoittaa tuota shoppailua, että saat lentolipun jouluksi kotiin. Lauantai-illan suunnitelma näyttää hyvältä, toivottavasti olikin hyvä, tuo suklaa ainakin on herkkua.

  VastaaPoista
 3. Tuo avokado-pasta kuulostaa herkulta! Mä en olekaan kokeillut avokadoa vielä pastassa ollenkaan.. mies ei siitä kauheasti välitä, mutta voinhan sen lisätä vain omaan annokseeni.

  Kiva kun jaksat ottaa rennosti, tosi usealla tuntuu olevan (blogien antaman kuvan mukaan) hirveä häsellys päällä, kun hermostuttaa ja pitäisi olla koko ajan tekemässä jotain. :)

  VastaaPoista
 4. mymmmeli, oktober-festit ovat muutaman viikon.. Pari viikkoa nyt ainakin :D Kannattaa, uskoisin! Siellä on kuulemma ihan uskomatonta, mitä nyt kuuntelin noita paria muuta au pairia :)

  Nisha, avokaadopasta ei ole aivan minun makuuni.. Mutta tuo lapsi rakastaa sitä :)

  Minulla on vuosi aikaa tehdä, näkeä ja kokea! Mitä sitä turhaan häsläämään :D

  Ja shoppailun rajoittaminen.. En ole edes kovin paljoa shoppaillut ;)

  VastaaPoista