13.9.2011

Taas takana mukavia seikkailuita..

Otsikkoa oli vaikeaa keksiä, koska olen kerennyt taas tekemään vaikka mitä. Tai ainakin itsestäni tuntuu sille. Tosiaan olen saanut arjesta kiinni ja ihmettynyt, kuinka helppoa tänne on ollutkaan sopeutua. Arki alkaa rullailemaan toden teolla, kun on tarhat, joogat ja kaikki alkaneet.

Voisin kuitenkin aloittaa perjantai-illasta. Olen koko täällä olon ajan miettinyt, että pitäisikö ostaa tämän maan ns. kansallispuku (=dirndl) vaiko ei. Perjantaina keskustassa sitten oli kaupat auki yölle asti eli menivät puolilta öin vasta kiinni. Olin toisen suomi-aupparin kanssa liikenteessä ja varmaan rielu kaksi tuntia noita pukuja kokeiltiinkin. Lopulta tiesin tahtovani tämän yhden. Ja ostin sen. Lupaan, että vuoden mittaan näette sen päälläni paremmissa kuvissa!


Tässä pelkkä mekko.... ja tässä mekko päälläni. Tuon essun voi laittaa tuoillein
tai sitten tuo lärpättimen päälle :D

Perjantai-iltana kaupungilla tosiaan oli musiikkia, kojuja ja kaikkea mahdollista. Ja ennen kaikkea, paljon elämää!


Ei unohdeta sitä, että nyt eletään syyskuuta ja
silti minunkin tapainen vilukissa voi kulkea
aamusta iltaan lyhythihaisessa :)


Tuossa on hyllykaupalla ELINA-tuotteita! Eikö olekin mahtavaa :)

Lauantaina oli meidän oman kylän juhlat, joihin menin host-äidin ja pojan kanssa. Siellä oli kojuja toisensa perään, erilaisia pomppulinnoja ja ruokaa.

Palokunnalla oli paljon esiteltävää - mm.
paloautobussi! Ja hurrrjan korkeat
tikapuut. Oli aika hurjaa.

Lauantai iltana suuntasin sitten tämän "oman kylän" toisen suomalaisen Au Pairin kanssa kohti English Gardenia. Ei me sinne lopulta päädytty, kun sielläkin oli katu-festifaalit! Suuremmat, kuin omassa pikku kylässämme :) Paljon kojuja, esiintyjiä, ruokaa.. Mahtava tunnelma :)

Sunnuntaina vietin ansaittua vapaapäivää. Lenkkeilin, olin yksin, söin, luin kirjaa, söin suklaata, pompin yksin trampoliinillä.. Oli ihanaa saada vain pitkästä aikaa olla ja levätä voimia keräillen :) Ja sunnuntaina oli oudoin ukkonen, mitä olen koskaan nähnyt/kuulut. Jyrisi, salamoi ja se oli melkein kohdalla, mutta ei tullut vettä ja tähtiäkin näkyi. Se oli jotain uskomattoman ihanaa!

Ja eilen onnistuin saamaan silmätulehduksen jostain. Ja tänään kävin lääkärillä, joka kertoi, että tulehdus on kummassakin silmässä! :( Se määräsi sitten tuubin, jonka sisältöä laitan silmiini kahden tunnin välein seuraavat päivät. Mutta toivotaan, että se sillä paranee. Ainiin ja kaiken huippu on, että selvisin ITSE lääkärillä ja apteekista käynnistä!!! :D Menin sinne lääkäripaikkaan:"My eye is sick and I need doctor." Ja heti tulin ymmärretyksi.. Kun ei nekään osanneet englantia, niin onneksi en osannut ilmaista itseäni monimutkaisemmin. Mutta tosiaan, sain lääkärin ja lääkettä (:

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo mekko on ja näytät kyllä ihan saksalaiselta mekko päällä :) Toivottavasti silmä paranee!

    VastaaPoista
  2. En nyt siitä saksalaisuudesta tiedä.. Mutta siellä kaupassa oli aika jännä, kun muut kaupassa olevat asiakkaatkin tuli kehuneeksi mekkoja päälläni! :D

    Ja silmä alkaa olemaan jo parempi.. Uskoisin :DD

    VastaaPoista