6.9.2011

Pikku hiljaa kohti arkea..

Oikeastaan minulla ei ole mitään sen kummempaa kerrottavaa. Tahdon vain esitellä omaa huonettani ja vähän avata taas viimeisten hetkien peruselämää täällä päin maailmaa :) Mutta tosissaankin alkaa tuo arki pikku hiljaa laskeutua ylle. Ei tosin ihan vielä, mutta pian.

Huoneeni kokonaisuudessaan :))

Rakas sänkyni, jossa on
ihana nukkua!

ja kirjoituspöytä..Rakastan tosiaan omaa huonettani. Valitettavasti en ole ainoa ihminen talossa, joka rakastaa huonetta ja sen sisältämiä tavaroita.. Nimittäin tuo pieni talon asukki jostain syystä on kovin kiinnostunut mm. kukkasestani sekä vaseliinista. Mutta ehkä se jossain vaiheessa rauhoittuu, kun antaa sen rauhassa tutkailla siellä näin alkuunsa..Joku blondi lähti matkalaukullisella kesävaatteita matkaan..
Joten oli pakko käydä hankkimassa vedenkestävää takkia
ja fleecetakkia. Onneksi eivät olleet kovin kalliit :)Eilen perheen äiti kävi keskustassa omilla asioillaan (= akupunktiossa) ja me olimme pienen miehen kanssa mukana. Katselimme Nalle Puhia matka DVD-soittimesta! Se oli aikamoinen elämys isollekin ihmiselle - istua odotushuoneessa ja katsoa Nalle Puhia sekä syödä välipalaa. Sitten oli vielä pienen ihmisen korvalääkäri, jossa olin kassivahtina lasten odotushuoneessa. Ihania pikkuisia lapsosia huone täynnä :)

Tänään kokkailin..


...makaroonilaatikkoa ;)


Edelleen on omat fiilikset katossa ja voin uskoa, että vuodesta tulee mahtava. Pieniltä vastoinkäymisiltä tuskin on mahdollista välttyä.. Esim. vuotavalta vaipalta yöllä (se olisi pitänyt laittaa paljon kireämmälle..) tai siltä, ettei aivan vielä hallitse hellan levyjen asteiden laittamista.. Mutta ne kuuluu elämään! Onneksi host-vanhemmat ovat valmiita opastamaan, korjaamaan ja kertomaan yhä uudelleen ja uudelleen. Parempaa paikkaa en siinäkään mielessä olisi voinut löytää pitkine piuhoineni! :D

p.s. Olen saanut kukkaseni elämään jo koko täällä olo aikani!


HÄMMÄSTYKÄÄ!


p.s.2. Minusta olisi mukavaa, kun joku kommentoisikin jotain.. Tylsää vain kertoa elämästään saamatta mitään vastakaikua :D *vinkvink* :D

6 kommenttia:

 1. Kirjoituspöytä alkaa näyttää jo aika normaalilta, paitsi että kukka on elävä :) Paketti ei ole tainnut tulla vielä perille, kun jouduit takin ostamaan.

  VastaaPoista
 2. Juu siis tosiaan kukkanen elää ja olen aikamoisen ylpeä asiasta! :D Olenhan sentää ollut jo pian kaksi viikkoa.. !

  Ja ei ole pakettia näkyny vielä :S Pian varmaan. Mutta tarttin tosiaan sateen kestävää, hupullista ja paksumpaa takkia. Kun täällä sataa ja tuulee, niin on toooosi kylmä :S

  Ja siis Elina olen, mutta ei jaksanu kirjautuu..

  VastaaPoista
 3. toi sun huone näyttää nii söpöltä :)

  VastaaPoista
 4. mä oon niin kateellinen, kun sun kukka on vielä hengissä.

  VastaaPoista
 5. ihan mielenkiinnosta (täysin tuntemattomana) tiedustelen että missäpäin saksaa oot? oon ite myös saksassa aupparina (neljättä päivää) ja kontaktit perheen ulkopuolisiin ihmisiin olis jees! plus kiva lueskella jonkun toisen kokemuksia ja tietää ettei oo ainut joka tätä tekee :)

  VastaaPoista
 6. mymmmeli, Münchenin lähellä olen :) entäpäs itse?

  elppu, minulla tosiaan on aivan mahtava huone. rakastan sitä <3 Tosin aika sotkun valtaan se on joutunu.. :(

  Kata, kukka elää EDELLEEN ;D

  VastaaPoista