3.10.2011

Pyhäpäivä!

Täällä tosiaan on tänään pyhäpäivä (en edes tiedä mikä pyhä..), joka mahdollisti minulle vapaapäivän näin maanantaiksi. Ja mahdollisuuden lähteä sunnuntaina vielä viimeisen kerran kokemaan oktober-festit. Eihän sitä tiedä, jos oli elämäni viimeinen kerta moisessa tapahtumassa..

Tässä on maissipää. Eli jos olisin eksynyt, niin
olisin mennyt tämän maissipään luokse ja muut
suomalaiset olisivat voineet noutaa minut :D

Ainiin, tapasin monta uutta Suomi- au pairia. Meitä on Münchenin lähistöllä kaikkiaan jo 13, joka on aika hurja määrä.. Eilen emme olleet ihan kaikki liikenteessä, mutta eipä sieltä tainnut puuttua kuin kaksi koko illan ajan. Eli aika paljon Suomi-energiaa oli eilen liikenteessä! :)
Tässä vain tällaista yleistä tunnelmakuvaa oktareista, joka tuskin
antaa mitään katsojalleen.. Koska ei tuo kuva vain vangitse sitä henkeä yms.


.. Ja teltat ovat mielettömiä. Onko tuo teidän käsitys "olut teltasta"? :D


Perun sanani siitä, ettei oktareilla ole paljoa ihmisiä.. Kun
valitsee oikean päivän, niin ihmisiä näköjään on hurrrjasti..
Tässä toinen olut teltta! :)

Teltan sisältä en kuvia voi teille näyttää, koska niitä ei ole. Emme päässeet minnekään sisään - emme vaikka puhuimme saksaa, olimme suomalaisia ja yhdeltä tuli vertakin jalasta! Yrityksemme oli aivan tuhoon tuomittu.. Mutta olihan se mukavaa silti saada tallennettua muutamia kuvia itselle muistiin edes sieltä ulkopuolelta :)


Jos joskus tulette Saksaan ja näätte tällaisia, niin älkää ostako niitä ainakaan
syötäväksi.. Ne näyttää piparille, mutta maistuu toooosi pahalle :SEmme päässeet kerta oktareiden telttoihin, niin jatkoimme porukan voimalla beer gardeniin. Koska täällä edelleen elellään helle-aikoja ja täyttä kesää, niin se oli mukava vaihtoehto. Siellä istuskellessa juttelin erään toisen suomi au pairin kanssa ja totesimme, että sanonta: "Yksi kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa.." ei pidä aina paikkansa. Koska esim. nämä kuvat eivät kerro totuutta oktareista. Jotta voi ymmärtää, mitä se on, niin siellä on itse käytävä.. En voi vangita kuvaan sitä fiilistä, liikettä, ääntä, hajuja, kuumutta, ihmispaljoutta, yhtään mitään! :DOlen Saksassa ja maistelen olutta..Ja kauan lupaamani kuva, jossa olen mekko päällä :)


Beer Gardenista jatkoimme matkaa sitten erään hotellin alakertaan (joka tuppaa ilmeisesti olemaan suomalaisten au pairien kantapaikka..). Siellä olimmekin sitten pitkään, koska seuraava juna kotiin lähti vasta aamun tunteina.. :D Tutustuin suomalaisiin, jotka ainakin kovasti väittivät olevansa lääkäri-opiskelijoita. Ja kyllä - elämänviivani on lyhyt ja sairastan 1001 tautia! :o


Oli vallan mukava ilta, kiitos tytöt! :)

p.s. Tietääkö kukaan perhettä, joka etsisi itselleen Au Pairia? Ei, itse en ole vaihtamassa perhettä, koska rakastan omaani :) Mutta eräs kaveri tartteis uuden perheen ja kaikki maat passaisi. Laittakaahan tietoa, jos tiedätte perheitä! ;)

5 kommenttia:

 1. Kylläpä teitä onkin siellä aika suuri joukko :o
  Pitäisikös tehdä polvipituiset sukat mekon kanssa talveksi?
  Äiti (kommentointi nimen kanssa ei nyt jostain syystä onnistu)

  VastaaPoista
 2. mun käsityksen mukaan tää on juhlapäivä koska tulee taas yks vuos lisää saksojen yhdistymisestä! oli mikä oli, kelpaa mulle ;)

  ja hei tiedän perheen jossa tarvittais aupairia kai ainaki vuoden alussa taas, se on osittain suomalainen perhe muistaakseni amsterdamin tms liepeillä, mul on sähköpostiosote yms et jos kyse on suomalaisesta tytöstä ja mantereen länsiranta kiinnostaa ni voin antaa osotteen! :)

  VastaaPoista
 3. Meitä on valtava joukko. En olisi uskonut, että suomalaisia au paireja on näin paljon.. Mutta meitä on näköjään kaikkialla ja paljon! :D

  Pyhä päivät passa aina ;D

  HEIII, haluun yhteysstiedot :)

  VastaaPoista
 4. oli omassa blogissa valinnan vaikeutta et minkä sun kolmesta kommenttiversiosta julkasen :D mut niin, onks keinoa pistää yksityisellä ilmotuksella? etten täs revittele tuntemattomien sähköpostiosotteita :D

  VastaaPoista
 5. hahah, sulla on siis sellainen hyvaksynta juttu.. :D mietinki miksei mtn nakyny.. :D Mut laitas mulle vaiks meilina: ellu_2007@hotmail.com koska en tieda zksityisest..

  VastaaPoista