24.10.2011

Syksy se on vaan tänneki ottanut tullakseen..

Melkein tekisi mieleni kysyä, että eikö tätä pakkasta ja kylmyyttä pääse missään pakoon. Okei, jos tahtoisi pakoon kylmyyttä, niin olisi pitänyt valita paljon etelämpi paikka.. Mutta en tykkää yhtään tästä kylmyydestä, koska aamutuimaan mittari tosiaan jaksoi näyttää -0.3 astetta! Ja senkö pitäisi piristää heräämään aamuun? Päiväksi on luvattu sentäs vielä +13 :) Kylmyydestä riippumatta täällä on nyt ollut koko viikonlopun mahtava sää - aurinko paistaa, taivas on sininen ja ilma mitä raikkain.

Torstai iltana tuli host-äidin kaveri ja tämän tytär. He olivat täällä sunnuntai-iltapäivään saakka. Oikein mukavia ihmisiä, en osaa muuta kertoakaan :D Perjantaina nämä vieraat sekä host-äiti lähti shoppailemaan ja minä jäin lapsenvahdiksi kotiin. Meillä oli tuon pojan kanssa mahtava päivä - erilaisia leikkejä Puuha Petellä/Nalle Puheilla ja muumeilla, DVD:n katselua, makkaran ja perunamuusin syömistä sekä leikkipuisto treffit lähellä asuvan au pairin ja tämän hoidettavan kanssa :) Olemme tosiaan tämän pojan kanssa alkaneet harrastamaan leikkipuisto treffejä - viime viikolle niitä mahtui peräti kahdet! Mutta kun lapsi leikkii oma ikäisen suomea puhuvan lapsen kanssa, niin siinä tulee sellaista aitoa suomenkieltä.. :D Mutta perjantaina alkoi tulla fiilis:"Minulla ei enää olekaan vain kolme veljeä, vaan nyt minulla on neljä veljeä.." Siis tämä poika tuntuu aivan omalle veljelle :)

Taivas on sumuinen vuorien päällä, samaan aikaan taivas alkaa hiljalleen
aukeamaan, aurinko paistaa ja vesi loistaa :P


Nokikanoja, joita siellä ui PALJON!Tässä vähän näkyy sitä, kuinka vuoret oli vielä sumussa, mutta kuinka
aurinko paisteli jo siellä missä me olimme :) melkein olisi tehnyt mieleni
uimaan! Mutta se olisi voinut olla aika jäätävää.. :/


Mutta kyllä ne lehdetkin on väriään jo käyneet vaihtamaan täällä :)

Mutta nyt minulla onkin kaikkea jännää edessäpäin taas pian.. Ensin ensi viikonloppuna menen käymään sellaisella "prinsessalinnalla" ja sitä seuraavana viikonloppuna tuleekin äiti ja pikkuveli käymään <3 En malta odottaa!

p.s. Elina tonttu on aloittanut joululahja ostokset ;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti