31.10.2011

Lomalomaloma!

Perjantaina lähti tuo host-äiti ja poika Suomessa käymään, joten minulla oli loman aika! Lomani siis on kestoltaan perjantai-tiistai. Mietin, että pitäisikö sitä lähteä viettelemään lomaansa jonnekin kauemmas - Berliini, Pariisi tai joku muu vastaava. Mutta sitten ajattelin, että jätän ne keväälle ja nautin lomapäivistä lepäillen ja voimia keräillen :D

Perjantaina shoppailin 9,5h ja mietin sen jälkeen, että mihin se päätökseni lepäilystä oli kadonnut? Kerrottaneen kuitenkin, että eksyin ja seikkailin etsin S-bahnaa tai U-linjaa, mutta kumpaakaan ei ihan heti löytynyt. Mutta sain joululahjoja hankittua..




Ja jopa paketoin niitä jo kovaa vauhtia :) Ellu-tonttu oli
kovin ahkeralla päällä, uskoen, että äiti veisi osan
paketeista kotiin tullessaan käymään viikon kuluttua <3


Lauantaina lähdin etsimään Disney-shoppia, mutta en löytänyt sitä. Olin täysin oikeassa osoitteessa, mutta se paikka osottautui joksikin hallintorakennukseksi. Väittäisin, että siellä hallinnoidaan Saksan, Sveitsin ja Itävallan Disney juttuja. Voisiko siellä olla jtn kääntämistä tähän iki-ihanaan saksan kieleenkin? Tiedä häntä.. Siellä oli myös ferrari kauppa, joka oli sekin kiinni :// Muuten varmaan omistaisin kauniin punaisen kovaa menevän ferrarin ;D

Sunnuntaina retkeilin Neuschwanstein-linnalle. Täällä on sellainen järjestö, joka järkkäilee retkiä ja matkoja meille Au Paireille :) Niin tuo oli tuollainen retkipäivä sitten tuolle kyseiselle "prinsessalinnalle". Taas on kerrottava, etten saanut sen kauneutta omalle kameralleni. Tällä kertaa jäin todella kauas sen ikuistamisesta, mutta katselkaa kuvia ja ajatelkaa se paikka kymmenen kertaa kauniimpana ;D




Ensimmäinen näkymä linnasta. Huomatkaa korjaustelineet :D



Tässä on joku toinen linna, joka sieltä näkyi.. En tiedä mikä se on, mutta
jostain syystä se näytti jopa kiehtovammalle, kuin tämä mitä piti tarkkailla :D


Tällipajuakin pääsin ihastelemaan.. :)






Ihanat värit..


Tämä keltainen puu oli aivan mahtavan näköinen :)


Linnallekin päästiin, vaikka matka oli pitkä :D












Tämä on se toinen linna taas :) Eli ei prinsessalinna, johon olin tutustumassa,
vaan joku ihan muu, josta en tiedä mitään muuta, kuin että se oli kaunis :p


Voitte ihmiset vain kuvitella, miltä tällainen maisema on oikeasti näyttänyt <3












Kyllä, minäkin pääsin kuvaan linnan kanssa :)

Sisälläkin kävimme, mutta siellä kuvaaminen oli kiellettyä. Sanotaan vaikka, että enemmän kiellettyä kuin esim. tippukiviluolassa Italiassa :D Joten olin kiltti ja en kuvannut :) Mutta kaunista siellä sisälläkin oli! Mm. sen yhden sängyn olisin voinut ottaa..

Ja olen pystynyt juoksemaan 5km lenkin! :o Sitä ei moni uskokaan.. Mutta itsekin uskoin tänään, kun juoksin sen jo toistamiseen.. Se on aika hullua!

Ja aloitan lukio-opinnot. Nettilukiossa. Hain, pääsin ja tänään lähetin postissa vahvistuskirjeen :) Joten pian ne vastaanottaa sen Suomessa, saan lisätietoa ja aloitan lukiokurssien suorittamisen! Aika hurjaa, kun kyseessä olen kuitenkin MINÄ!

2 kommenttia:

  1. OI OLEN KATEELLINEN. toi linna ja nuo retket ja se että jaksat juosta ja oot saanu lahjat ostettua. mut onnea sulle :D :)

    VastaaPoista