5.12.2011

Joulu lähestyy = Suomiloma lähestyy!

Odotan tosiaan Suomeen pääsyä jo aivan valtavasti. En tiedä oikein mitä tämä on.. Ehkä koti-ikävää, johon vaikuttaa moni asia.. Mutta kaipaan Suomeen, kaipaan kaikkia ihmisiä. Kaipaan äitiä, siskoja, veljiä, kavereitani ja JOPA isääni! Kaipaan kaikkea, minkä olen "hylännyt" Suomeen. Onneksi on enää vajaa 3vkoa ja pääsen kotiin <3 Sen ajatuksen voimalla jaksaa vaikka hamaan huomiseen. Kolme viikkoa kun on tajuttoman lyhyt aika, joten ei hätää.. Ei hätää.

Olen onnistunut jälleen shoppailemaan - joululahjoja, mutta myös itselleni edes jotakin kivaa :)

Löysin itselleni tällaisen tavallisen mustan villakangastakin,
mutta on se yllättävän lämmin. Hieman (=aika paljon..) tiukka
hartioista, mutta parempaakaan ei ollut tarjolla..

Päällä tämä mekko on huomattavasti paremman
näköinen.. Ainakin omasta mielestäni :) Ehkä jossain
vaiheessa saan näpättyä kuvan siitä päällänikin..


Säästä voisin puhua teille vaikka huomiseen saakka. Tuntuu, että kaikki mahdollinen on koettu viimeisen kuukauden aikana. On satanut vettä vähän, on satanut vettä kaatamalla, on satanut lunta, on tullu isoja rakeita, on ollut -3 astetta, on ollut +18 astetta, on tuullut äärettömän kovaa, on ollut sininen taivas, on myrskynnyt.. Tuntuu, että aamulla kun herää, niin ei voi tietää lainkaan millaista säätä sitä pitäisi odotella.. Ja sitten pukeutuu aina väärin, kun täällä tuo mittarikaan ei tunnu kertovan aina todellisuutta :( Ja hei nyt eletään joulukuuta! Tosin täälläkin on ilmeisesti ollut kuivin ja lämpimin talvi äärimmäisen pitkään aikaa. Mutta passaa mulle. En kaipaa enempää vesisadetta tai myrskyä. -2, auringon paiste ja pikkuisen lunta maassa olisi unelmatilanne :)

Sunnuntaina kävin joulumarkkinoilla toisen suomalaisen au pairin kanssa - English Gardenissa oli sellaiset pienet ja "tavalliset markkinat", eli ei mitään sen kummempaa. Muutama koju, jossa tavaraa. Mutta sitten suuntasimme samalle alueelle, jossa oktober-festitkin olivat aikaisemmin olleet. Eli jumalattoman suuri alue ja kyllä se jälleen oli täytetty asiaan kuuluvalla tavalla. Ulkona oli useita kojuja, sitten oli muutamia pienempiä telttoja sekä sitten aivan hervoton "pääteltta".. En osaa edes kuvailla sen teltan kokoa. Mutta siellä oli sisällä varmaan.. yli sata kunnon kokoista kojua tavaraa? :D En osaa arvioida ollenkaan :(Tämä kuva on tosiaan English Gardenista, jossa kaikki
oli koristettu näillä kransseilla.. Kojut ja kaikki.. :)


Kyseessä siis tosiaan oli Tollwood :)


Nämä punaiset risut olivat luonnossa ihan huipun näköiset.. Mutta eihän
ne tietenkään voi tässä kuvassa olla :(


Tämä on yhden teltan sisältä.. Se oli tällainen värein
koristeltu metsäfiilis :D Ihan mahtavan näköinen!


Ja oli se joulupukki tännekin eksynyt :)


Lukio-opinnot tosiaankin sujuu mitä parhaimmin! Olen saanut enismmäisen kurssini suoritettua ja pian tulee muutama muu perässä! :) Eli voisi sanoa, että on alkanut hyvin.

2 kommenttia:

  1. Joo, ei siinä kauan enää mene, kun olet taas täällä.

    VastaaPoista
  2. oon ihan kyynel silmässä miettiny et koska sulta tulee taas päivitystä et miten on menny, jeejee! näyttää ihanalta toi joulumarkkinajuttu, noi pienetki :) ja sama kotifiilis täällä, kaikki on kivaa mut kyl silti juhlin joka päivä sisäisesti ku tiedän et enää kaks viikkoa :))

    VastaaPoista